PODYUMDA KARİZMALAR GEÇİTİ…

Ana Sayfa » MAGAZİN » PODYUMDA KARİZMALAR GEÇİTİ…
Tarih : 06 Mart 2019 - 19:00

05 mart 2019 tarihinde Şinasi Günaydın Türkiye nin Karizmaları defilesi  Whynham Grand Kalamış Otelde Gökay Kalaycıoğlu sunumu ve Barış Küçükçifçi koreografisi ile Türkiyenin yıldızları podyumda boy gösterdi.

2 aşamadan oluşan defilenin ilk ayağı olan Colourful defilesi ile 2019 un damatlık modelleri başarılı ve genç modellerin sunumu ile yapıldı. İkinci aşama ise tam bir karizmalar geçidiydi. Şinasi Günaydın ın meslek hayatının da sayısı olan 49 ünlü ismin podyumda yürüdüğü Türkiyenin Karizmaları Defilesi izleyiciden tam not aldı.

Türkiyenin Karizmaları defilesinde Afrikalı Ali , Atakan Taşur , Aycan Varış , Ayça ve Cem , Banu Karaca , Başar Akıncı , Caner Toygar, Çağla , Çılgın Sedat, Diana, Evren Yaşlak, Ferman Toprak, Gizem Nur Doğa, Gökhan Taşkın, Hakan Solaker,  Hülya Yürekli Seloni,  Kadir Çetin, Levent Çekiç , Mehmet Aydın , Murat Başaran, Murat Övüç , By Mustafa & Okyanus , Hande Aras ,Seda Canbolat ,Nurcan Sabur, Nurettin Soydan , Nuri Alço , Ömür Göksel, Özgür Aras , Özhan Akın , Prof. Dr. Oğuz Özyaral , Prof. Dr. Orhan Kural, Recep Çilingir , Sibel Mirkelam, Tayyar Işıksaçan, Umut-Sevilay Oğuz, Yalçın Özden, Yavuz Seçkin ve Yüksel Aytuğ yer aldı.

Defilenin finalini ise Muhammet Eymen Şahin Türkiyenin ilk amputee modeli yaptı izleyicilerden büyük alkış alan Muhammet Eymen engeller aşılmak içindir, İnşallah benim gibi olan insanlara birazda olsa örnek olmuşumdur dedi.

Defilenin selamlamasını da 3 kuşak ile beraber çıkıldı. Şinasi Günaydının oğlu Ali Günaydın ve torunları Batuhan , Kaan ve Can Günaydın a özel olarak tasarlanan Türk Bayraklı frak izleyicilere güzel bir sürpriz oldu.

Dünya Kadınlar günü haftasına denk gelmesi nedeni ile yapılan Türkiyenin Karizmaları defilesi sonunda konuşan Şinasi Günaydın yapılan defileyi daha güzel bir dünya da yaşamayı hak eden kadınlarımıza hediye etti.

 

SPONSOR REKLAMLAR

BENZER HABERLER

MUSTAFA KARTAL’A AVRUPA’DAN BÜYÜK GURUR.
MUSTAFA KARTAL’A AVRUPA’DAN BÜYÜK GURUR.

BHS Group Medya tarafından 2.kez organize edilen Türkiye Avrupa İş Dünyası ödülleri geçtiğimiz akşam sahiplerini buldu. Avrupa markalarını

TÜRKİYE VE AVRUPA’NIN EN İYİSİ NOOZHEEN FİLM PRODÜKSİYON OLDU.
TÜRKİYE VE AVRUPA’NIN EN İYİSİ NOOZHEEN FİLM PRODÜKSİYON OLDU.

BHS Group Medya tarafından 2.kez organize edilen Türkiye Avrupa İş Dünyası ödülleri geçtiğimiz akşam sahiplerini buldu. Avrupa markalarını

ŞAFAK POYRAZOĞLU’NA AVRUPA’DAN BÜYÜK GURUR.

BHS Group Medya tarafından 2.kez organize edilen Türkiye Avrupa İş Dünyası ödülleri geçtiğimiz akşam sahiplerini buldu. Avrupa markalarını

Facebook Hesabınızla Bu Habere Yorum Yapabilirsiniz