Ünlü Şef Burak ARSLAN’ın Büyük Yükselişi Devam Ediyor

Ana Sayfa » MEKANLAR » Ünlü Şef Burak ARSLAN’ın Büyük Yükselişi Devam Ediyor
Tarih : 17 Kasım 2020 - 16:29

Türkiye’nin yakından tanıdığı yaptığı birbirinden lezzetli yemekleri ve kendine özgü bir tarzı olan Şef Burak ARSLAN’ nın büyük yükselişi devam ediyor.

Doğuştan aşçıların memleketi Bolu Mengenli olan ünlü şef  evli ve bir erkek çocuk babasıdır. Turizm & Mutfak bölümü mezuniyete sahip olan ARSLAN, televizyon programcılığıda yapmaktadır.  Yaklaşık 18 yıldır turizm sektöründe başarılı işler yaparak adından sıkça söz ettirmekte katıldığı tüm platformlarda özel yemekleri ve damak lezzetiyle herkesi kendine hayran bırakmıştır. Kendisini geliştirebilmek adına kurumsal ya da butik işletmelerin mutfak bölümlerinde aşçı olarak çalışmış  ‘usta’ olabilmek için ocaktaki yemek ile birlikte pişmek gerekir anlayışıyla haraket etmiştir. Aslında tabiri caizse hem alaylı hem de okullu bir aşçılık geçmişi vardır.

Üsküdar’da çok güzel bir işletme olan Bazlamania’nın kurucularından olan Şef Burak ARSLAN; ”Türk kültürünün geleneksel lezzetlerini dünya mutfağına uyarladığımız menümüzü ve doyurucu bir tabağın üzerine nitelikli kahve çekirdeklerinden özenle çekerek hazırladığımız kahvelerimizi tatmanız için en yakın zaman da sizlerle tanışmayı bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

 

 

Etiketler :

SPONSOR REKLAMLAR

BENZER HABERLER

Eğlence Severler UPPERIST’de Buluşuyor

15 Şubat Perşembe akşamı 19:30’dan itibaren UPPERIST’de gerçekleşecek olan Blue Nights Vol 36 Party eğlence severleri buluşturuyor. UPPERIST’de

Çam Ormanlarıyla Çevrili Doğal Hazine: Green Forest Holiday Village

Yemyeşil çam ormanlarıyla çevrili doğal hazine Green Forest Holiday Village, bu sezon da yoğun ilgi gördü. Yılın 12 ayı yemyeşil kalan çam

Blue Nights Spago Nişantaşı’nda Eğlenceseverleri Buluşturuyor.

16 Ağustos Çarşamba akşamı 19:30’dan itibaren Spago Nişantaşı’ında gerçekleşecek olan Blue Nights Vol 35 Party eğlenceseverleri buluşturuyor.

Facebook Hesabınızla Bu Habere Yorum Yapabilirsiniz